Kontakt

Bestyrelsen

 

Peder Kleis - bestyrelsesformand

Uddannet fra Rudolf Steiner højskolen for opdragelseskunst '89. Tidligere leder af FritidsOrdningen og mangeårig fag- og klasselærer på Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus, nu pædagogisk medarbejder i Hertha bofællesskaber og værksteder.

 

Helene Holt

Uddannet på Rudolf Steiner højskolen for opdragelseskunst.

Klasselærer og tidligere børnehaveklasselærer ved Rudolf Steiner Skolen i Skanderborg


Susanne Løwe Pihl

Uddannet på borgmesterkontor, kontorassistent 1980-84

Selvstændig (blomster & gaver)  butik - hjemmegående

Fysiurgisk massør & terapeutisk behandler med egen klinik i perioden 1989-2000

Uddannet på Sofiasseminariets 1. hold og ansat som klasselærer på Michael Skolen i 2000 Forældre samme sted siden 1991 Medlem af skolens bestyrelse fra 1992 frem til ansættelsen i 2000


Anna Hollensberg Hartkopp


Martin Kondrup

Er uddannet på Rudolf Steiner højskolen for opragelseskunst og underviser i de naturvidenskabelige fag og som klasselærer på Steinerskolen i Vejle, august 2017 – 

Kastanjely - medarbejdende ejer, januar 2016 -  

STRÅL - arbejdende ejer, rådgivning inden EMF/EMR., november 2013 -  

Har arbejdet hos og deltaget i bestyrelsesarbejde hos både norsk og dansk Helios

Ligeledes uddannet fra Den norske Handelsskole· (2004 - 2008) & (1999 - 2001) 

 

Helle Alesci

Eurytmist på Rudolf Steiner Skolen i Odense

 

Carsten Møller-Christensen

Uddannet fra Rudolf Steiner højskolen for opdragelseskunst '89. Tidligere skoleleder og lærer på Rudolf Steiner-skolen i Esbjerg og pensioneret pædagogisk medarbejder i levefællesskabet Hertha.


Skriv til os hvis du har spørgsmål til vores deltidsuddannelser, vil aftale et besøg på uddannelsen eller gerne vil inviteres til samtale vedr. eventuel studiestart.

Lærerkollegiet

 

Hanne Winterberg - seminarieleder

er samfundssproglig student og uddannet til lærer fra Rudolf Steiner Højskolen for Opdragelseskunst i 1989 med supplering i overskolepædagogik. Lærer på Rudolf Steiner Skolen i Skanderborg fra 1989-2005 samt 2008-2012. BA i kunsthistorie samt middelalder- og renæssancearkæologi fra Aarhus Universitetet. Har desuden været gæstelærer på flere skoler samt seminarielærer på Sophia-seminariet i København.


Niels Henrik Nielsen

er konservatorieuddannet cellist med mangeårigt virke som professionel musiker. Klasselærer, musik- og cellolærer på Rudolf Steiner Skolen i Skanderborg. Seminarielærer og foredragsholder.

 

Ralph Hasberg

har studeret guitar på Musikkonservatoriet og taget en BA i Idehistorie. Ralph er nu historie- og sproglærer på Rudolf Steiner Skolen i Skanderborg og Seminarielærer.

 

samt mange forskellige gæstelærere.

 
 
 
 

Her bor vi

 

Skulle du ønske overnatning i forbindelse med dit besøg, kontakt venligst Audonicon